Panda Paints impregneerbeits leent zich uitstekend voor het beitsen van verschillende meubels. Zowel binnen meubels als tafels, banken en kasten als tuinmeubels kunt u beitsen met Panda Paints.

Tafel beitsen

Om uw tafel een mooie en moderne uitstraling te geven kunt u ervoor kiezen deze te beitsen. De beits voorziet uw tafel niet alleen van een frisse uitstraling, het beschermt uw tafel ook meteen tegen vuil en vocht van buitenaf. Door het uitgebreide assortiment van Panda Paints beits kunt u bijna iedere kleur kiezen die u wilt, van paars tot transparant en van groen tot zwart. Hulp nodig bij uw kleurkeuze? Wij helpen u graag. Neem daarvoor contact met ons op.

Of u uw tafel kunt beitsen is niet afhankelijk van de houtsoort. Iedere tafel is namelijk te beitsen, van grenen tot teakhout. Ook uw steigerhouten tafel beitst u met gemak in iedere gewenste kleur.

Meubels beitsen stoel

 

Stoel beitsen

Heeft u een stoel staan die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan is het behandelen van de stoel met Panda Paints impregneerbeits een goede optie. Niet alleen is uw stoel weer beschermd, wanneer u hem in de gewenste kleur beitst ziet hij er weer uit als nieuw!

Kast beitsen

Ook uw kasten kunt u behandelen met Panda Paints impregneerbeits. Heeft u een vintage exemplaar via markplaats gekocht? Kies dan uit één van de 35 kleuren beits en geef deze kast een nieuwe impuls. Laat hem matchen met de rest van uw interieur of kies ook een opvallende kleur. De keuze is aan u. Ook voor de kasten geldt dat het niet uitmaakt van welke houtsoort uw kast is gemaakt. Uiteraard dient u het hout wel even op te schuren en oude verflagen te verwijderen.

 

Panda Paints beitsen meubels kast

Tuinmeubels beitsen

Behalve binnen meubels uit uw interieur, kunt u uiteraard ook uw tuinmeubels beitsen met Panda Paints watergedragen beits. Ook hier maakt het eigenlijk niet uit wat voor meubel het betreft of wat voor houtsoort… van douglas hout tot vurenhout. Met Panda Paints beits zijn al uw tuinmeubels klaar voor het voorjaar en de zomer. De gekleurde beits heeft wel op iedere houtsoort een andere uitwerking. Lees hierover meer in ons artikel “Verschillende houtsoorten beitsen”

Panda Paints beits beschermt uw tuinmeubels dankzij het unieke bamboe extract tegen alle weersinvloeden. Het bamboe extract maakt de beits extra waterafstotend. Dat ziet u wanneer het regent… het water trekt er niet in, maar parelt in druppels naar beneden. Onze beits zorgt er wel voor dat het hout kan blijven ademen. Iets dat de levensduur van uw meubels aanzienlijk ten goede komt.

Panda Paints tuinmeubels beitsen

Advies nodig?

Wilt u graag aan de slag, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.